Brussels Greenfield: grants for remediation
2010-04-23

Let AGECO help you getting grants for soil remediation in the Brussels Region thanks to Brussels Greenfields !

BREEAM takes clearly the lead
2009-10-28
Sustainable construction: Ageco is on its way to become very soon BREEAM Assessor and may from now on assist you for your sustainable projects!
Realty 2010: let's talk Real Estate!
2010-05-27
AGECO is about to open in June a new office near Gent in Belgium. You will be kept informed as soon as possible.
home | contacteer ons | hoe ons te bereiken | sitemap votre langue | your language
informatie
DIENSTEN
terugkeren afdrukvoorbeeld
Opvolging van de wetgeving

De reglementaire opvolging, vaak aansluitend op de certificering van een onderneming voor een milieu-, veiligheids- of gezondheidsbeheersysteem, houdt in dat de onderneming regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving die specifiek verband houden met haar activiteiten, zowel op Europees niveau (besluiten, richtlijnen of verordeningen) als op nationaal en gewestelijk niveau.

De AGECO-deskundigen, die door hun talrijke opdrachten (audits, effecten- en risicostudies, …) bijblijven met de finesses en de evolutie van de wetgeving, vormen het geknipte team om de reglementaire opvolging voor uw bedrijf te verzorgen.

De AGECO-deskundige biedt zijn diensten op afstand of ter plaatse in de hoedanigheid van externe milieucoördinator. In dit laatste geval wordt de AGECO-medewerker in het bedrijf zelf ter beschikking gesteld, voltijds of halftijds afhankelijk van de specifieke behoeften. Dankzij deze outsourcing-formule kunt u intern profiteren van de diensten van een milieucoördinator, die ook de reglementaire opvolging op zich neemt, wanneer u dit nodig heeft.